Search

GASTRO DNY si letos účastníci užili virtuálně

Ve dnech 2. – 4. 12. proběhl virtuální kongres Postgraduální Kurz ČGS 2020. Akce se překlápěla z původní fyzické WGO/ČGS joint Meeting do virtuální podoby. Na přípravu akce měl náš tým pouhých 8 týdnů.

V rámci kongresu se odborníci na gastroenterologii a další zdravotničtí pracovníci mohli dozvědět o novinkách i zajímavých informacích z oboru. Kongres byl rozdělen do 6 sekcí. Pro účastníky byly také připraveny 3 firemní symposia, z nichž jedno se streamovalo přímo z našeho studia v prostorách GI. Během třídenního kongresu akci navštívilo 687 účastníků a své prezentace představilo 25 přednášejících.

Obsah kongresu byl velmi pestrý. Jelikož se jednalo o zdravotnický kongres, lékaři se věnovali i tématu COVID-19. Se svojí přednáškou, s názvem Vliv pandemie COVID-19 na gastroenterologickou praxi v České republice, vystoupil doc. MUDr. Ilji Tachecí, Ph.D. Mezi dalšími přednáškami se objevila témata jako Onemocnění jícnu a žaludku, Funkční poruchy a potravinové intolerance nebo Idiopatické střevní záněty aj.

V rámci virtuálního kongresu Postgraduální Kurz ČGS 2020 byla pro 19 partnerů i účastníky připravená virtuální výstava. Té se zúčastnilo 16 vystavovatelů.

Děkujeme klientovi, všem přednášejícím a předsedajícím za jejich zajímavé příspěvky v rámci přednášek, našim partnerům a vystavovatelům za jejich podporu i projektové manažerce Lucii Přichystalové a celému týmu za skvěle zorganizovanou virtuální akci. Nyní již netrpělivě vyhlížíme další akci z oboru gastroenterologie. Tou bude v prosinci mezinárodní virtuální kongres GASTRO 2021 (https://www.gastro2020prague.org/).